Een nieuwe collega aan boord!
Geschreven door Michelle van Bloois op 10-06-2016


.....en een nieuwe lading enthousiasme

Hein Athmer

Vanwege mijn recente start bij InnoviQ ben ik gevraagd een korte introductie te schrijven. HELP! was mijn eerste gedachte. Want ik schrijf liever over andere zaken dan over mezelf. Een kleine uitdaging, maar die ga ik natuurlijk niet uit de weg.

Ik ben Michelle van Bloois woonachtig in Spijkenisse. Na mijn studie Commerciële economie heb ik mijn master Business Administration afgerond aan de Erasmus universiteit. Al tijdens mijn studie werkte ik bij een softwareleverancier binnen het sociaal domein / de gemeentelijke markt. Na mijn studie heb ik in de rol van projectleider diverse implementaties verzorgd. Vanuit deze rol heb ik de vele processen binnen gemeenten mogen bekijken en helpen vormgeven. Op dat moment zat de markt midden in de invoering van de 3 Decentralisaties. Een uitdagende opdracht. Niet alleen voor gemeenten, maar ook voor de leveranciersmarkt om de ondersteunende software goed te laten aansluiten op deze nieuwe wet.

In deze rol leerde ik gemeenten steeds beter kennen en groeide mijn passie voor het projectleiderschap en de markt. Samen toewerken naar een (nog) betere versie van wat er al is. Starten met het formuleren van beleid tot aan de handen die het uitvoeren. En proberen te innoveren en optimaliseren door de hele keten. Het uiteindelijk inzichtelijk maken en het delen van de resultaten op ieder niveau is de kers op de taart geweest van al het werk dat samen met onze gemeentelijke klanten is verzet.

Nog iets meer over mijzelf. In mijn vrije tijd ben ik een actief tennisster, en pak ik regelmatig de racefiets. Ik houd ervan om sportief bezig te zijn. Naast het sporten probeer ik mijn vrije tijd zoveel mogelijk mooie reizen te maken. Voordat ik op 1 juni jongstleden bij InnoviQ ben begonnen, heb ik weer een reis mogen maken door Azië. Een mooie ervaring waar je veel leert over jezelf en anderen. Zowel in privé als een zakelijke omgeving denk ik dat het heel erg belangrijk is om jezelf blijvend te ontwikkelen in de breedste zin van het woord.

Dit is een mooie brug naar de slot van mijn introductie en de keuze om voor InnoviQ te werken. In de eerste plaats is dat een tomeloze nieuwsgierigheid. Er is weinig waarvoor ik me niet kan interesseren. Ik houd ervan dingen tot op de bodem uit te zoeken en die vervolgens te vertalen naar bruikbare oplossingen. Kortom: ik wil mezelf maar vooral anderen wijzer maken! Een instelling die naadloos aansluit bij de visie en kernwaarden van InnoviQ. Ik ben erg blij deel uit te mogen maken van een groep positieve, enthousiaste collega’s die ernaar streven om veel van elkaar en anderen te leren.

Benieuwd hoe wij samen uw informatievraagstuk kunnen aanpakken, bel / mail mij dan voor een kennismaking.


Labels: innoviq, sociaal domein, projecten, innoviq
Een jubilaris in ons midden!

Een jubilaris in ons midden!

15-04-2024 - Anna Bertling

Een jubilaris in ons midden! Na de recente jubilarissen zetten we nu graag Luciano Currie in het zonnetje vanwege zijn 5-jarig jubileum binnen InnoviQ. Luciano heeft de afgelopen jaar mooie stappen...

Een nieuwe collega...

Een nieuwe collega...

05-02-2024 - Britt Gelderblom

Mijn naam is Britt Gelderblom en in deze blog wil ik graag kennismaken en iets vertellen over mijn professionele reis en wat ik voor jullie kan betekenen. Sinds 1 januari 2024 ben ik in dienst bij...

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

31-01-2024 - Niels Jumelet

Bij overheidsorganisaties worden dagelijks grote hoeveelheden persoonsgegevens verwerkt. Het waarborgen van de privacy van de betrokkenen is daarbij topprioriteit. Het veilig behandelen van...