Werk
Gemeenten hebben te maken met continue verandering. Vaak vanuit de externe omgeving, maar ook vanuit de ambitie of noodzaak zaken sneller, goedkoper of beter aan te willen pakken. Burgers en bedrijven verwachten steeds meer van overheidsdienstverlening. Met behulp van ICT kunnen gemeenten de wendbaarheid van de eigen organisatie vergroten. Ben je benieuwd hoe InnoviQ jouw bedrijfsvoering of dienstverlening slimmer en doelmatiger kan organiseren? Lees meer over ons werk.

KLANT AAN HET WOORD

“We hebben met name de hands-on mentaliteit en inhoudelijke kennis van processen en applicaties als onmisbaar ervaren voor het resultaat dat is neergezet. Een professioneel staaltje kunst- en vliegwerk”

Wil je meer lezen over wat onze klanten van ons vinden?

Digitaal en zaakgericht werken
Digitaal werken is meer dan documenten digitaal maken en het ontsluiten hiervan. Vaak worden ook processen gedigitaliseerd, zaakgericht georganiseerd en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Veel organisaties worstelen dagelijks met deze uitdaging. Hoe ver staat jouw organisatie in de transitie naar een Digitale Overheid?

Aanbesteden en marktoriëntatie
Aanbesteden is vaak een complex en tijdrovend proces. Maar dat hoeft niet. Ben je op zoek naar slimme en efficiënte ICT-voorzieningen tegen een juiste prijs-kwaliteitsverhouding? InnoviQ helpt je om de juiste strategie te bepalen en (bege)leidt je door alle fasen van het traject.

Datagedreven werken
Wij geloven sterk in de kracht van data. Met business intelligence kunnen gemeenten slimmer, efficiënter en transparanter hun doel bereiken. Het inrichten van datagedreven werken is geen eenvoudige opgave en gaat verder dan techniek alleen.

Informatie- en architectuuradvies
Is jouw organisatie toe aan de volgende stap in de digitaliseringsstrategie? Op zoek naar ondersteuning bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten voor het informatielandschap? Of is het tijd voor nieuw informatiebeleid? Met een pragmatische en heldere aanpak helpt InnoviQ graag. Een die aansluit bij jullie visie én de technische innovaties en ontwikkelingen in de maatschappij van vandaag.

Implementatiebegeleiding
Veranderingen van wet- en regelgeving, de uitbreiding van het takenpakket en innovaties zorgen voor een voortdurende aanpassing van het gemeentelijk applicatielandschap. Maar hoe kom je van aanschaf tot een goed gebruik van een oplossing en hoe wordt de organisatie meegenomen in deze verandering?

Projectmanagement
Is je organisatie op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor implementatie vraagstukken of andersoortige interim-opdrachten? InnoviQ levert ondersteuning met professionals op elk gewenst niveau.