Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Geschreven door Anneke Dierkx op 25-11-2022


Aanbesteden ICT applicaties
Ben je het ICT portfolio voor 2023 aan het maken en vraag je je af hoe je de aanbestedingen van je ICT-voorzieningen voor elkaar krijgt? Aanbesteden is maatwerk en daardoor vaak een complex en tijdrovend proces. InnoviQ ondersteunt bij het verwerven van slimme en efficiënte ICT-voorzieningen tegen een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. We hanteren daarbij een overzichtelijke en transparante aanpak. Dat doen we in de vorm van concrete activiteiten en (deel)producten per fase van het aanbestedingstraject. Je bepaalt daarbij zelf de inzet van je eigen organisatie en de inzet van InnoviQ. Wij leveren onze diensten tegen een vaste prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Goed aanbesteden is een vak!
InnoviQ heeft jarenlange ervaring met informatisering binnen het gemeentelijk domein en is goed bekend met de verschillende marktpartijen en hun oplossingen. Samen met jou en je stakeholders willen we bij iedere aanbesteding het beste resultaat bereiken. Of het nu gaat om een Europese aanbesteding, een (meervoudig) onderhandse aanbesteding of een concurrentiegerichte dialoog.

Kwaliteit is daarbij minstens zo belangrijk als prijs. De uitdaging? Een uitvoerbaar en realistisch contract afsluiten, waarin ruimte is voor een duurzame en vruchtbare samenwerking.InnoviQ beschikt over basisbestekken op diverse thema’s zoals zaakgericht werken, het sociaal domein, het fysieke domein en burgerzaken. Wij investeren bewust tijd in het onderhouden van onze bestekken door nieuwe (markt)ontwikkelen te volgen en te vertalen naar relevante eisen en/of wensen. Altijd met de juiste standaarden en juridisch kloppend. Zo kunnen we de focus leggen op wat voor jullie het verschil maakt bij een nieuwe oplossing. 


Labels: innoviq, gemeente, aanbesteding, overheid
Kansen en risico's van AI-modellen

Kansen en risico's van AI-modellen

16-06-2023 - Luciano Currie

De toepassing van generatieve AI voor zowel commerciële- als overheidsorganisatie biedt zowel kansen als uitdagingen. Generatieve AI is een technologie die ingezet wordt om nieuwe teksten, foto’s,...

Welkom Niels Jumelet

Welkom Niels Jumelet

08-06-2023 - Niels Jumelet

Enkele weken geleden was mijn eerste werkdag bij InnoviQ en wat voelde ik mij direct welkom. Na jaren in de verzekeringsbranche te hebben gewerkt, ben ik in mei '23 gestart als consultant bij InnoviQ.

Even voorstellen.... Onze nieuwe collega

Even voorstellen.... Onze nieuwe collega

10-05-2023 - Stefan Beyers

Mijn naam is Stefan Beyers en sinds begin dit jaar ben ik gestart bij InnoviQ. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier vanuit verschillende rollen kennis gemaakt met het team van InnoviQ.