Werken bij
Werken bij InnoviQ gaat om plezier, ontwikkeling en je dromen waarmaken. Solliciteren is dus meer dan het zoeken naar een nieuwe baan. Eerlijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn belangrijke waarden voor ons. We werken hard, maar altijd met oog voor de inhoud, onze klanten en elkaar.

Onze klanten zijn vaak gemeenten, maar ook andere (semi-)overheidspartijen en bevinden zich in heel Nederland. Daarom stellen we aan onze medewerkers naast een laptop en telefoon ook een auto ter beschikking. 

Naast het werk bij onze klanten, hebben we regelmatig kantoordagen met het gehele team. Hierbij is veel aandacht voor intervisie, ontwikkeling en opleiding. Dit wisselen we regelmatig af met ludieke bijeenkomsten en activiteiten, waarmee we zowel het team als het individu willen versterken.

Ook als een regulier dienstverband toch niet helemaal is wat je zoekt, wij kijken graag mee en zijn ook bereid over alternatieven na te denken....

Interesse? Wij vinden het leuk om contact te komen met goede 'ondernemende' mensen. Stuur je open sollicitatie naar info@innoviq.nl. Dan nemen we graag contact met je op.