Werken bij

Werken bij

Solliciteren bij InnoviQ is meer dan het zoeken naar een nieuwe baan. Eerlijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn belangrijke waarden voor ons. Hard werken met oog voor inhoud en de menselijke factor. Werken gaat in onze optiek uiteindelijk om plezier, ontwikkeling en je dromen waarmaken. Dat is ons doel!


Onze klanten binnen de Lokale Overheid bevinden zich in heel Nederland. Reden om naast een laptop en telefoon ook een auto beschikbaar te stellen. 

Naast onze werkzaamheden bij de klant hebben wij ook met vaste regelmaat kantoordagen met het gehele team, waarbij veel aandacht besteed wordt aan intervisie, ontwikkeling en opleiding. Dit wisselen we regelmatig af met ludieke bijeenkomsten en activiteiten waarmee we zowel het team als het individu willen versterken.

Ook als een regulier dienstverband toch niet helemaal is wat je zoekt, wij kijken graag mee en zijn ook bereid over alternatieven na te denken....

Openstaande vacature(s):
-   Projectleider / Consultant 

Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met goede 'ondernemende' mensen. Stuur je open sollicitatie naar info@innoviq.nl.