Over Ons
De experts van InnoviQ werken aan elke opdracht met hoofd, hart en handen. Kwaliteit hoeft volgens ons niet ingewikkeld te zijn. Onze doortastende kijk en passie voor het vak zetten we om in simpele, krachtige oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen de wereld van informatisering in jouw organisatie tot bloei kunnen brengen.

Diepgaande domeinkennis
InnoviQ is opgericht in 2012 en onze experts hebben samen een schat aan ervaring in informatiseringsadvies- en implementatie. Nieuwe wetgeving, aanbestedingen, implementaties, digitale dienstverlening, datagedreven werken zijn veelvoorkomende thema’s in ons werk.

Pragmatisch werken
Wij kijken altijd naar je specifieke vraag en situatie. Hiermee bieden wij een duurzame en concrete oplossing op maat. Een oplossing die aansluit bij de doelstellingen van de organisatie, zonder zaken onnodig ingewikkeld te maken. En na denken komt natuurlijk doen: wij ontzorgen ook op het gebied van implementatie en onderhoud van onze producten en diensten.

Co-creëren
We doorgronden jouw specifieke situatie, zodat oplossingen hier naadloos op aansluiten. Wij maken daarbij bewust gebruik van de eigen kracht van jouw organisatie. Invloed en betrokkenheid van onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Juist samen komen we tot een soepel proces en een succesvol resultaat. 

Onafhankelijk
InnoviQ werkt altijd onafhankelijk, maar gelooft ook in de kracht van samenwerking. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van experts waarmee wij kennis kunnen uitwisselen. Zo kunnen wij bewezen oplossingen aanbieden, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Waar nodig kunnen wij ondersteunen bij de keuze van partners.

Transparantie
Helder zakendoen … daar draait het om! Dat begint door bij de eerste kennismaking volledig openheid te geven over onze aanpak, de inschatting van de ondersteuningsbehoefte en onze tariefstelling. Voor InnoviQ geldt: afspraak is afspraak. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.

Pionieren
Nieuwe ontwikkelingen presenteren zonder deze eerst zelf te ervaren is in onze overtuiging not done. Wij investeren daarom bewust in het onderzoeken, beleven en toepasbaar maken van innovaties. Vanuit deze ervaringen kunnen wij gefundeerd inspireren en adviseren. Ofwel: practice what you preach!