Een nieuwe aanwinst voor InnoviQ
Geschreven door Max Ravenstijn op 17-02-2023


Ik ben Max Ravenstijn en onlangs begonnen bij het team van InnoviQ. In deze blog neem ik je mee in mijn start bij InnoviQ, mijn achtergrond en mijn drijfveer voor deze volgende stap in mijn carrière.

1 februari jl. was het dan zover: mijn eerste werkdag als consultant bij InnoviQ. Qua planning ideaal, aangezien er een gezamenlijke kantoordag op het programma stond. Een uitgelezen mogelijkheid om alle collega’s te ontmoeten en alvast de nodige informatie in te winnen!

Direct daarna heb ik mij als Business Analist bij het projectteam bij de gemeente Nissewaard gevoegd. Hier zal ik de komende tijd in samenwerking met collega Thomas Beyers gaan helpen bij de doorontwikkeling van het onlangs geïmplementeerde zaaksysteem Djuma. Een mooie uitdaging waar veel kansen liggen om het zaaksysteem binnen de gemeente Nissewaard beter te gaan gebruiken, Bovendien een uitgelezen mogelijkheid om zelf veel kennis en ervaring op te doen. Ik heb er dan ook veel zin in!

Met een achtergrond als Logistics Engineer is de connectie met de twee kernwoorden ICT en (lokale) overheid niet 1,2,3 gemaakt, echter is ICT wel hetgeen waar ik al langere tijd affiniteit mee heb. Deze interesse zorgt ervoor dat ik me binnen dit vakgebied snel dingen eigen maak. De afwisseling binnen het werk spreekt mij daarnaast enorm aan, zeker met een 2de project in aantocht.

Buiten het werk ga ik graag met vrienden op pad en sport ik het liefst elke dag. Nadat ik genoodzaakt was om te stoppen met hardlopen en voetbal heb ik in het wielrennen een nieuwe passie gevonden. Nu heeft het persoonlijke doel van het rennen van een marathon plaatsgemaakt voor het behalen van de marathon onder de amateurfietsers; La Marmotte!

Ik weet zeker dat ik bij InnoviQ een leuke en leerzame tijd ga hebben. Na deze eerste kennismaking, hoop ik je snel te ontmoeten in de toekomst!

Een jubilaris in ons midden!

Een jubilaris in ons midden!

15-04-2024 - Anna Bertling

Een jubilaris in ons midden! Na de recente jubilarissen zetten we nu graag Luciano Currie in het zonnetje vanwege zijn 5-jarig jubileum binnen InnoviQ. Luciano heeft de afgelopen jaar mooie stappen...

Een nieuwe collega...

Een nieuwe collega...

05-02-2024 - Britt Gelderblom

Mijn naam is Britt Gelderblom en in deze blog wil ik graag kennismaken en iets vertellen over mijn professionele reis en wat ik voor jullie kan betekenen. Sinds 1 januari 2024 ben ik in dienst bij...

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

31-01-2024 - Niels Jumelet

Bij overheidsorganisaties worden dagelijks grote hoeveelheden persoonsgegevens verwerkt. Het waarborgen van de privacy van de betrokkenen is daarbij topprioriteit. Het veilig behandelen van...