Een nieuwe collega...
Geschreven door Britt Gelderblom op 05-02-2024


Mijn naam is Britt Gelderblom en in deze blog wil ik graag kennismaken, iets vertellen over mijn professionele reis en wat ik voor jullie kan betekenen. Sinds 1 januari 2024 ben ik in dienst bij InnoviQ, wat een opwindend begin is van het nieuwe jaar en een nieuwe stap in mijn loopbaan. Eind 2023 heb ik mijn collega’s al informeel leren kennen tijdens een kookworkshop, maar nu zal ik mijn collega’s, met ieder hun eigen ervaringen en expertise, beter leren kennen. De eerste opdrachten zijn aanstaande en daar heb ik veel zin in!

Mijn achtergrond: Voor mijn studie International Financial Management, een Engelstalige bedrijfseconomische opleiding, heb ik de kans gehad om 1,5 jaar in het buitenland te verblijven. Hiervoor vervulde ik in 2018 de rol van stagiair als assistent van de operationeel directeur en financieel/administratief manager in Barcelona, Het opvolgend jaar heb ik tijdens mijn minor periode doorgebracht als student aan de Western Carolina University in North Carolina in de Verenigde Staten. Het bewandelen van nieuwe paden is mij dus niet vreemd en zie ik juist als een mooie uitdaging.

Op eigen houtje vertrekken naar een nieuw land, zonder bekenden ter plaatse, heeft mij veel gebracht qua zelfstandigheid en levenslessen. Hier heb ik geleerd om voortdurend mijn horizon te verbreden. Een principe dat ik nog steeds toepas in mijn dagelijks leven en één van de redenen waarom ik bij InnoviQ ben begonnen.

Na het afronden van mijn studie ben ik bij een recruitmentbureau begonnen als hoofd van de financiële administratie en daarnaast als IT-recruiter en sparringpartner voor een aantal van hun klanten. Ondanks dat IT destijds nog niet mijn expertisegebied was en de focus meer lag op recruitment, het opmaken van analyses, budgetten en jaarrekeningen, raakte ik al snel geïntrigeerd door IT. Als recruiter heb ik het dan ook boeiend gevonden om dieper in te gaan op de materie en met managers te kunnen meepraten over uitdagingen zoals migraties en systeemontwikkeling.

Hierbij heb ik geleerd om goed te luisteren en doortastende vragen te stellen om zo de ‘vraag achter de vraag’ te achterhalen. Een mens is uiteraard nooit uitgeleerd. Daarom hoop ik bij InnoviQ niet alleen mijn ervaringen te delen, maar ook mijn horizon te verbreden met kennis en praktijkervaringen van anderen.

Naast dit alles is er natuurlijk ook altijd plek voor gezelligheid, op het werk maar zeker ook daarbuiten! Zo kun je mij 3x per week op het voetbalveld vinden of staan er altijd leuke avonden of weekendjes weg met vrienden op de agenda. Ik maak ook graag avontuurlijke reizen en sla af en toe nog een balletje op de tennisbaan.

Ik leer ook jullie graag beter kennen,dus zullen we een kopje koffie doen?

 

Een jubilaris in ons midden!

Een jubilaris in ons midden!

15-04-2024 - Anna Bertling

Een jubilaris in ons midden! Na de recente jubilarissen zetten we nu graag Luciano Currie in het zonnetje vanwege zijn 5-jarig jubileum binnen InnoviQ. Luciano heeft de afgelopen jaar mooie stappen...

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

31-01-2024 - Niels Jumelet

Bij overheidsorganisaties worden dagelijks grote hoeveelheden persoonsgegevens verwerkt. Het waarborgen van de privacy van de betrokkenen is daarbij topprioriteit. Het veilig behandelen van...

En weer een jubilaris!

En weer een jubilaris!

01-01-2024 - William van Grieken

Wij feliciteren Anneke Dierkx met haar 5-jarig jubileum binnen InnoviQ, Anneke dank voor je enthousiaste en positieve bijdrage aan ons team! Een jubileum kan uiteraard niet zonder een mooie bos...