Een nieuwe aanwinst voor InnoviQ

Geschreven door William van Grieken op 08-12-2022


Sinds 1 december 2022 is het officieel en ben ik gestart als Consultant bij InnoviQ. Graag stel ik mijzelf aan je voor en vertel ik iets over mijn motivatie en achtergrond. Mijn naam is Tom Zewald, ik ben woonachtig in Nijmegen en hoop vanuit hier of op locatie (en ons kantoor in Bergambacht) klanten te helpen met IT-opdrachten in het hele land. Mijn achtergrond ligt in de Bestuurskunde, een studie die ik ben gaan volgen, omdat mijn interesse al vanaf jonge leeftijd lag bij politiek, overheden en een oneindige drang om dingen efficiënter te maken.

Mijn carrière begon bij de Provincie Gelderland waar ik een baan aangeboden kreeg na mijn afstudeerperiode. Daar ontdekte ik al vroeg dat elke dag hetzelfde bureau warm houden niet aan mij besteed was. Ik wilde het land in, netwerken en zoveel mogelijk organisaties helpen. Per toeval kwam ik terecht bij Visma Circle, de leverancier van Zaaksysteem Djuma. Deze organisatie heeft mijn liefde voor de IT-sector aangewakkerd. De drang om processen efficiënter te maken, organisaties te helpen en het land in te trekken waren de perfecte match. Na een klein jaartje als Implementatie Consultant mocht ik al snel doorgroeien tot Business Consultant. Dit betekende dat ik projecten mocht gaan begeleiden aan de kant van de leverancier, (sales)demo’s mocht gaan verzorgen, strategisch mocht adviseren en aanbestedingen schrijven.

Na 3 jaar projecten begeleiden, die allemaal te maken hadden met hetzelfde systeem, begon het te kriebelen. De drang om andere systemen te ontdekken en projecten vanaf de andere kant van de tafel te begeleiden nam toe. Per toeval had ik de leiding over een project waar InnoviQ mijn counterpart was aan de andere kant van die tafel. De geweldige samenwerking en prettige klik leidde uiteindelijk tot mijn overstap.

Ik weet zeker dat ik bij InnoviQ een leuke en leerzame tijd ga hebben en hoop jullie te ontmoeten in de toekomst.