InnoviQ versterkt haar team

Geschreven door Anneke Dierkx op 14-01-2019


Als werk je passie wel is…

Na 10 mooie jaren in diverse rollen binnen de muren van gemeenten, was het tijd voor een stap daarbuiten. Terug naar het bedrijfsleven, maar wel verbonden aan de fantastische wereld van de publieke sector. 1 januari jl. en ik gestart bij InnoviQ als senior consultant en in deze blog maak ik graag kennis met u.

Ik ben Anneke Dierkx en gefascineerd door mens en IT. Na mijn studie Technische Informatica heb ik onder andere ervaring opgedaan als software ontwikkelaar, ontwerper en informatiemanager. Dit deed ik bij een ingenieursbureau, een software house en in het bank- en verzekeringswezen.

10 jaar geleden ben ik bij de publieke overheid gestart. Een buitengewoon fascinerende werkomgeving in allerlei opzichten. De samenleving verandert in hoog tempo. Hoe sluit je daar op een goede manier op aan? Wat doe je zelf en wat niet? Hoe waarborg je privacy en informatieveiligheid? Hoe zorg je ervoor dat je processen echt integraal door de keten lopen? Ik vind de complexiteit boeiend en vertaal die graag naar pragmatische en goed toepasbare oplossingen. Hierbij hou ik uiteraard het doel voor ogen. Daarnaast is het prettig om met vakbekwame en maatschappelijk betrokken mensen samen te werken. Ik heb ervaring als informatieadviseur, ICT projectmanager, programmamanager en met het maken van ICT Beleid.

Naast mijn werk breng ik graag tijd met mijn gezin, familie en vrienden door. Ik hou van koken en buiten actief zijn, ben vrijwilliger bij een stichting en heb een dag in de week een afhaalpunt voor lokaal eten.

InnoviQ kende ik al geruime tijd vanaf de andere kant van de tafel. Wat ik erg waardeer is dat ze samen met een klant aan vraagstukken werken en daarmee bijdragen aan een hoger niveau van de organisatie van de klant. Innoviq heeft een team van professionals die hun vak goed verstaan en gaan voor het optimale resultaat. Binnen dit team wordt er veel kennis gedeeld en gediscussieerd over uitdagingen waar wij in het werkveld dagelijks tegenaan lopen. Kortom, een wereld vol inspiratie waar ik graag deel van uit wil maken!

Ik kijk uit naar onze kennismaking!


Labels: innoviq, mens, informatie-overheid, informatieveiligheid, informatiemanager, ict, innoviq