Luciano stelt zich graag even voor...

Geschreven door Luciano Currie op 17-04-2019


If my mind can conceive it, if my heart can believe it - then I can achieve it.' Dit is een quote van de grootste bokser aller tijden, Muhammad Ali. Een quote die ingelijst boven mijn bed hangt. Ben ik een enorme boks fan, nee. Maar de mentaliteit die Muhammad Ali erop na hield heeft mij als klein jongetje al geïnspireerd. Mijn vader keek eindeloos de beelden van de legendarische wedstrijden terug. Vallen, opstaan, incasseren, uitdelen, twee stappen vooruit denken en ondanks winst of verlies altijd met opgeheven hoofd het volgende doel al in het vizier hebben. Want f my heart can believe it - then I can achieve it.'

Mijn naam is Luciano Currie en ik ben sinds 1 april 19 consultant van InnoviQ. Gedreven, analytisch, organisatorisch en een brede kennis op het gebied van IT zijn mijn kernwoorden. Innovaties in de informatisering werkbaar maken voor haar klanten in de publieke sector is de drijfveer van InnoviQ. De klant staat hierbij centraal. In deze aanpak kan ik mij goed vinden.

In 2012 heb ik mijn eerste onderneming opgericht. Een IT bedrijf gericht op de digitalisering in de cadeau(kaarten)markt. Door onze klantgerichte aanpak zijn wij in staat geweest om snel terrein te winnen in een vrij conservatieve en behoudende markt. Zo hebben wij producten ontwikkeld voor bedrijven als HEMA, Sanoma en van der Valk.

In 2018 heb ik dit bedrijf verkocht en daarnaast ben ik in 2017 een tweede onderneming gestart. Met mijn tweede onderneming heb ik, met behulp van slimme software, tools ontwikkeld waarmee studenten en docenten beter kunnen presteren. Een ondernemer kent ook veel tegenslagen, maar door het vizier altijd op het doel te houden en te blijven streven naar het hoogst haalbare resultaat heb ik mogen bouwen aan twee gezonde organisaties. Bijdragen aan het verhogen van het niveau binnen een organisatie is wat InnoviQ ook nastreeft. Mede daarom zijn wij een goede match. Ik vind dat je alleen kunt groeien door steeds weer in het onbekende te springen.

Na de verkoop van mijn eerste bedrijf ben ik aan de slag gegaan als regiomanager bij een Geo-ICT bedrijf. Een nieuwe rol in een voor mij toen nog onbekende branche waarin ik veel heb mogen leren. Zo ben ik in de publieke sector gerold en kwam ik via-via in contact met een van de partners van InnoviQ. De klik was er meteen. De expertise en werkwijze in combinatie met de open en transparante houding spraken mij erg aan. De keuze om voor InnoviQ aan de slag te gaan was daarom ook snel gemaakt.

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn, familie en vrienden. Ik hou ervan om actief bezig te zijn. Ik beoefen o.a. de sporten zaalvoetbal, tennis en fitness. Daarnaast hou ik erg van reizen en heb ik inmiddels al een aardig deel van de wereld mogen ontdekken. Ik hoop dat u inmiddels net zo enthousiast bent over InnoviQ als ik. Ik kijk uit naar onze kennismaking en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen in de nabije toekomst.

Luciano Currie

 


Labels: innoviq, consultant, overheid, innoviq, gemeenten