Welkom Niels Jumelet
Geschreven door Niels Jumelet op 08-06-2023


Enkele weken geleden was mijn eerste werkdag bij InnoviQ en wat voelde ik mij direct welkom. Na jaren in de verzekeringsbranche te hebben gewerkt, ben ik in mei '23 gestart als consultant bij InnoviQ. Graag stel ik mij in deze blog aan jullie voor.

Vindt u het ook zo zonde dat er veel tijd en ergernis verloren gaat in inefficiënte processen? Ik in ieder geval wel. Het optimaliseren en effectief inrichten van processen, en het vertalen naar ICT, is dan ook iets dat mij altijd intrigeerde, De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij meerdere digitaliseringsprojecten en procesverbeteringen. Hierdoor ontdekte ik de kracht en eindeloze mogelijkheden van ICT om processen te verbeteren. Door de juiste toepassing en het slim koppelen van systemen kunnen veel fouten voorkomen worden. Het bespaart niet alleen kosten, maar ook veel tijd en bovenal veel ergernis.

Bij InnoviQ krijg ik de kans om van deze passie mijn werk te maken. De eerste weken stonden in het teken van kennismaken met het bedrijf. Mijn nieuwe collega’s waren enthousiast om hun kennis op hun vakgebied met mij te delen. Daarnaast stond de jaarlijkse barbecue gepland waar we elkaar ook op een informele manier leerden kennen.

Samen met mijn vrouw en twee zoontjes woon ik al enkele jaren in Alblasserdam. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met hen, of pak ik mijn racefiets om van de mooie omgeving te genieten. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en ben ik in de zomer veel achter de barbecue te vinden.

Per juni '23 ben ik gestart met mijn eerste project bij de Gemeenschappelijke Regeling Avres. Daar ga ik tot het einde van 2023 diverse projecten uitvoeren op het raakvlak van organisatie en automatisering. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en samen met de diverse projectcollega's de trajecten succesvol af te ronden.

Graag tot snel!

 

Een jubilaris in ons midden!

Een jubilaris in ons midden!

15-04-2024 - Anna Bertling

Een jubilaris in ons midden! Na de recente jubilarissen zetten we nu graag Luciano Currie in het zonnetje vanwege zijn 5-jarig jubileum binnen InnoviQ. Luciano heeft de afgelopen jaar mooie stappen...

Een nieuwe collega...

Een nieuwe collega...

05-02-2024 - Britt Gelderblom

Mijn naam is Britt Gelderblom en in deze blog wil ik graag kennismaken en iets vertellen over mijn professionele reis en wat ik voor jullie kan betekenen. Sinds 1 januari 2024 ben ik in dienst bij...

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

Werk je met persoongsgegevens? Aan de slag met een DPIA

31-01-2024 - Niels Jumelet

Bij overheidsorganisaties worden dagelijks grote hoeveelheden persoonsgegevens verwerkt. Het waarborgen van de privacy van de betrokkenen is daarbij topprioriteit. Het veilig behandelen van...