Hoe doen wij het

Hoe doen wij het

De experts van InnoviQ werken aan elke opdracht met hoofd, hart en handen. Kwaliteit hoeft volgens ons niet ingewikkeld te zijn. Onze doortastende kijk en passie voor het vak zetten we om in simpele, krachtige oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij - samen met u - de wereld van informatisering in uw organisatie tot bloei brengen.

Diepgaande domeinkennis


InnoviQ is een relatief jong bedrijf, maar onze experts hebben samen meer dan 75 jaar ervaring in informatiseringsadvies- en implementatie. Vraagstukken als e-dienstverlening, BI-dashboarden, werken onder architectuur, digitaal en zaakgericht werken, en Het Nieuwe Werken zijn veelvoorkomende thema's.

Pragmatisch werken


Wij kijken altijd naar uw specifieke vraag en situatie. Hiervoor bieden wij een duurzame en concrete oplossing op maat. Die moet aansluiten op uw doelstellingen zonder zaken onnodig ingewikkeld te maken. En na denken komt natuurlijk doen: wij ontzorgen u ook op het gebied van implementatie en onderhoud van onze producten en diensten.

Co-creƫren


Het is belangrijk dat wij eerst uw specifieke situatie doorgronden, zodat onze oplossingen hier naadloos op aansluiten. Wij maken hierbij bewust gebruik van uw eigen kracht. Invloed en betrokkenheid van onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Alleen samen komen we tot een soepel proces en een succesvol resultaat.

Onafhankelijkheid


InnoviQ werkt altijd onafhankelijk, maar gelooft ook in de kracht van samenwerking. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van experts waarmee wij kennis kunnen uitwisselen. Zo kunnen wij u bewezen oplossingen aanbieden, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Waar nodig onder-steunen wij u in de keuze van uw partners.

Transparantie


Helder zakendoen … daar draait het om! Dat begint door bij de eerste kennismaking volledig openheid te geven over onze aanpak, de inschatting van de ondersteuningsbehoefte en onze tariefstelling. Voor InnoviQ geldt: afspraak is afspraak. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Pionieren


Nieuwe ontwikkelingen presenteren zonder deze eerst zelf te ervaren is in onze overtuiging not-done. Wij investeren daarom bewust in het onderzoeken, beleven en toepasbaar maken van innovaties. Vanuit deze ervaringen kunnen wij u gefundeerd inspireren en adviseren. Ofwel: practice what you preach!