Wat doen wij

Wat doen wij

InnoviQ is de innovatieve partij die de publieke sector in staat stelt om zelf, met behulp van excellente informatie- en procesmanagement, hun bedrijfsvoering en dienstverlening continu te verbeteren. Kwaliteit hoeft volgens ons niet ingewikkeld te zijn. Onze doortastende kijk en passie voor het vak zetten wij om in simpele, krachtige oplossingen.

 

 

Goed informatiseren
Goed informatiseren - waarbij de juiste balans wordt gezocht tussen mensen, processen, doelen en techniek - vraagt souplesse. Onze mensen bezitten het talent om zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau te acteren. Het draait daarbij om 'Leading your information': we stellen u in staat zelf de regie te voeren over uw informatie.

Onze best practice-aanpak op uw informatievraagstukken is gericht op samenhang. Zo zijn wij in staat uw situatie snel te analyseren, inhoudelijk doordachte verbetervoorstellen aan te dragen, hier kundig uitvoering aan te geven en het resultaat hiervan te borgen in uw organisatie.

Onze klanten herkennen in ons een gedreven team voor het realiseren van duurzame en slimme informatieoplossingen. Wij kijken nuchter naar informatievraagstukken en maken zaken niet onnodig ingewikkeld. InnoviQ verzorgt de volgende diensten voor alle lagen in de overheidssector:

  -   Advies
  -   Programma- en project(bege)leiding
  -   Implementatieondersteuning
  -   Opleiding en coaching

Onze aanpak maakt het mogelijk permanent richting te geven aan de optimalisatie en innovatie van uw informatieprocessen. Daardoor is uw organisatie gericht op ontwikkeling en kwaliteit.... en bovenal klaar voor de toekomst!